Oefenwedstrijd aanvraag -

Oefenwedstrijd aanvraag

Oefenwedstrijd aanvraag

Om de planning van oefenwedstrijden op onze velden zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om gebruik te maken van dit aanvraagformulier. We willen graag alle teams de mogelijkheid bieden om oefenwedstrijden te spelen, en het invullen van dit formulier helpt ons om het proces efficiënt te organiseren.

We willen benadrukken dat het invullen van dit formulier geen garantie is dat er daadwerkelijk ruimte beschikbaar is op de gewenste datum en tijd. We hebben te maken met een beperkte beschikbaarheid en een drukke planning met meerdere wedstrijden. Daarom streven we ernaar om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen.

Na het invullen van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen om de beschikbaarheid van de velden te bespreken en de oefenwedstrijden te bevestigen. We vragen jullie vriendelijk om geduldig te wachten op onze bevestiging voordat jullie de wedstrijden definitief kunnen bevestigen aan de bezoekende clubs.

Oefenwedstrijd aanvraag

In verband met de reservering van het veld graag vermelden hoeveel minuten het veld benodigd is. Biv: 2x15 min speeltijd + 10 min rust = 40 minuten.

Om de wedstrijd toe te kunnen voegen aan de website graag ook (indien reeds bekend) het uitspelende team toe te voegen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!