Zondag 1

Zondag 1 pakt de volle 3 punten tegen HVV.

Duindorp SV 1 (zondag) – HVV 7 uitslag 5-0

Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd van 2020 op het programma. De heenwedstrijd tegen dit team werd in het begin van het seizoen nogal kansloos verloren met 5-2. De zondag formatie trad aan zonder Junior, Joshua en Rinaldo.

Op een slecht veld was het HVV wat zich het best staande hield in de openingsfase. Geheel tegen de verhouding in kwam Duindorp SV op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jake van den Bergh.

Dit door slim voordeel te halen uit buitenspelpositie, en goed gezien door de uitstekende leidende scheidsrechter Ricardo Dekker.  Heel langzaamaan kreeg Duindorp SV vat op de wedstrijd en hield het de controle. Met kilometervreter Sergio Brandwijk op het middenveld (niemand loopt meer) werd de slag op het middenveld gewonnen. Met het inbrengen na 22 minuten van verdediger Brian Jansen gingen de Duindorpers beter spelen, er was meer rust aan de bal, en een prima opbouw van achteruit. Voor de rust maakte klasbak spits Jordy Knoester de 2-0. Na de thee een ontketend Duindorp SV, door doelpunten van wederom Jordy Knoester en Casper Knoester (2) die op zeer fraaie wijze een kopbal op fantastisch aangeven van Nicky van Maaren de bal in de touwen knikte.

De einduitslag werd 5-0 tegen een sportieve en leuke tegenstander. Damian Stout hield keurig de nul! Enig smetje op de wedstrijd was het uitvallen van Roy Spaans (knieblessure). Frans Achterberg moest noodgedwongen de bijna volle 90 minuten vol maken. En dat scheelde een slok op een borrel. En werd mede daarom uitgeroepen tot ‘’ Man of the Match”

Kantloper

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!